Четвъртък, 01 Юли 2021
 
Избори 2021

Мустафа Карадайъ: Да преобразим България и да я върнем на младите хора

  01.04.2021 10:15             
Мустафа Карадайъ: Да преобразим България и да я върнем на младите хора

Мустафа Карадайъ заедно с екипа си  посети община Белица и община Гърмен за даде мощната си подкрепа за кандидатите за народни представители за област Благоевград. Водач на листата в областта е зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, втори е зам.-председателят Йордан Цонев, а трети Елхан Кълков.

 В своето изказване председателят на ДПС Мустафа Карадайъ припомни думите на почетния председател д-р Ахмед Доган, който тогава предупреди, че „най-страшното нещо е мутризация на политиката“.

Той сподели, че през последните години се наблюдават две основни явления и заяви: „Последните 11 години има „мутрзизация“ на политиката в България“. При мутризацията има погазване на Законите и Конституцията, погазване на демокрацията. При мутризацията има разрухата на държавността, разруха на държавата, разрухата  на демокрацията в нашата страна“ каза още Карадайъ.

 И второто „гербереизация на държавните структури“. ”И тук в Белица го виждаме“, каза Карадайъ и допълни „лесничейството – партиен офис на ГЕРБ, училищата – партийни офис на ГЕРБ, болници – партийни офиси на ГЕРБ. И опитват се  да превърнат държавните структури в партийни офиси на ГЕРБ. Позор! Това може да се получи само в мутренската държава, защото в училището са нашите деца , в училището е нашето бъдеще, бъдещето на нашата Родина и никой няма право да партизира българското училище.  Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ призова: „С номер 9 нека да освободим лесничеите, да освободим полицаите, да освободим учителите от мутренския ботуш на ГЕРБ.“  И продължи „с номер 9 да кажем на стоп на мутризацията на политиката и на герберизацията на държавния апарат“.

В своето емоционално изказване Карадайъ се обърна с призив:  „Да преобразим България, да я върнем на младите хора, да я направят такава, каквато я искат. Нека на 4-ти април с номер 9  да изчистим България съобразно Зеления пакт от модела на ГЕРБ.“

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички