Понеделник, 05 Юли 2021
 
Регионът

Община Панагюрище – с отличие „Аз гарантирам щастливо дество”

  01.04.2021 14:08             
Община Панагюрище – с отличие „Аз гарантирам щастливо дество”

Първо място й е присъдено в категория „Устойчиво развитие”

Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) за трета поредена година определи носителите на Отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство“. Те бяха обявени на официална онлайн церемония в деня на големия християнския празник Благовещение.

В обръщението си председателката на ДАЗД д-р Елеонора Лилова, която е домакин и инициатор на събитието, сподели:

- От името на целия екип изразявам признанието ни към постиженията на всички кандидати, които са достойни за уважение, защото са благи, мили и добри хора - професионалисти, отдали себе си на най-святата мисия „Децата“. Направили са щастливо всяко дете, до което са се докоснали в различни ситуации.

Наградените са избрани сред 193 номинации от цялата страна на Общини, юридически лица, неправителствени и граждански организации, доставчици на социални и универсални услуги за деца, детски градини, училища, центрове за специална образователна подкрепа и читалища.

Отличията са в няколко категории – „Устойчиво развитие”, „Успешна промяна”, „Значимо партньорство” и „Значима иновация”. Дванадесетте призьори в четирите категории са удостоени със статуетки, а 39 - със специален плакет.

Община Панагюрище е носител на първото място в категорията „Устойчиво развитие“. Наградата се присъжда за принос в грижата за децата и създаване на условия за тяхното пълноценно развитие.

Цялата церемония по награждаването може да видите тук:

.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички