Други Избори 2021

Пламен Милев, „БСП за България”: Нашата цел е да върнем нормалността и законността в държавата след 4-ти април

  02.04.2021 15:33             
Пламен Милев, „БСП за България”: Нашата цел е да върнем нормалността и законността в държавата след  4-ти април

"Нашата цел е да върнем нормалността и законността в държавата след 4-ти април." Това заяви водачът на листата Коалиция „БСП за България” на среща с жители на Пазарджик Пламен Милев.

"Категорично показахме, че сме алтернатива, нашата програма е обсъдена с българския народ, посочи Милев. Това, което направиха ГЕРБ е пълна феодализация, усвояване на средства от привилегировани и дори в кризата с Ковид това се прояви – ваксини за едни има, за други – няма", отбеляза водачът на листата за област Пазарджик. "Това, което предлагаме ние е повишаване на доходите за младите семейства и възрастните хора. Предвиждаме пакет от мерки в размер от 650 млн. лв. за семействата. Звучат много, но това е сума, която за два месеца се изсипва от джипката. Ако продължаваме в тази посока, държава няма да има. Не се страхувайте, страхът няма да ни помогне, излезте и гласувайте, колкото повече хора гласуват, толкова по-малко значение ще има купеният и контролираният вот", каза Пламен Милев.

„Политика не е мръсна дума, когато се прави от хора, които работят с чисто сърце”, акцентира втората в листата Петя Цанкова.

„Управляващите не подкрепиха обикновения човек, работещия, майката, която остана да гледа децата си, защото учат онлайн, малкия бизнес, който едва оцелява”, категорична бе Надя Клисурска-Жекова.

„Излезте и гласувайте на 4 април, смисъл има, промяната е възможна”, призова Лиляна Мърхова-Присадникова.

В срещата участваха също кандидатите за народни представители Гълъбина Карамитрева, Александър Чалъков, Гергана Ичева, Александър Кобаков и Георги Янкулов.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички