Пламен Милев, „БСП за България”: Нашата цел е да върнем нормалността и законността в държавата след 4-ти април

  02.04.2021 15:42             
Пламен Милев, „БСП за България”: Нашата цел е да върнем нормалността и законността в държавата след  4-ти април

"Нашата цел е да върнем нормалността и законността в държавата след 4-ти април",  заяви водачът на листата Коалиция „БСП за България” на среща с жители на Пазарджик Пламен Милев. "Категорично показахме, че сме алтернатива, нашата програма е обсъдена с българския народ, посочи Милев. Това, което направиха ГЕРБ е пълна феодализация, усвояване на средства от привилегировани и дори в кризата с Ковид това се прояви – ваксини за едни има, за други – няма", отбеляза водачът на листата за област Пазарджик. "Това, което предлагаме ние е повишаване на доходите за младите семейства и възрастните хора. Предвиждаме пакет от мерки в размер от 650 млн. лв. за семействата. Звучат много, но това е сума, която за два месеца се изсипва от джипката. Ако продължаваме в тази посока, държава няма да има. Не се страхувайте, страхът няма да ни помогне, излезте и гласувайте, колкото повече хора гласуват, толкова по-малко значение ще има купеният и контролираният вот", каза Пламен Милев.

„Политика не е мръсна дума, когато се прави от хора, които работят с чисто сърце”, акцентира втората в листата Петя Цанкова.

„Управляващите не подкрепиха обикновения човек, работещия, майката, която остана да гледа децата си, защото учат онлайн, малкия бизнес, който едва оцелява”, категорична бе Надя Клисурска-Жекова.

„Излезте и гласувайте на 4 април, смисъл има, промяната е възможна”, призова Лиляна Мърхова-Присадникова.

В срещата участваха също кандидатите за народни представители Гълъбина Карамитрева, Александър Чалъков, Гергана Ичева, Александър Кобаков и Георги Янкулов.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички