Други Избори 2021

Пламен Милев и кандидатите за народни представители от „БСП за България”: Предстои ни да изберем между грижа за България и срутища. От област Пазарджик започва свободата!

  02.04.2021 16:21             
Пламен Милев и кандидатите за народни представители от „БСП за България”: Предстои ни да изберем между грижа за България и срутища. От област Пазарджик започва свободата!

Закриваме кампанията, така както я започнахме и проведохме въпреки извънредните условия – с грижа за хората, с грижа за всеки град и село в област Пазарджик. Това посочи водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Пламен Милев. Днес той откри още една безплатна wifi зона в село Черногорово в района около местното читалище.

"Избрахме да изпратим своето послание от това населено място, защото точно тук преди година жителите показаха, че с обединени усилия могат да преборят контролирания вот и бъдещето на мястото, в което живеят, в което отглеждат децата си, си заслужава куражът", каза Милев. Заедно с кандидатите за народни представители Лиляна Мърхова – Присадникова и Надя Клисурска – Жекова, Пламен Милев обогати и книжния фонд на библиотеката в читалище „Христо Ботев” по повод Международния ден на детската книга.

„Българските читалища са уникална културна институция , каквото няма никъде другаде в Европа, в тях се съхранява духът и традициите ни, възпитава се родолюбието. Област Пазарджик има славна история, всяка година се връщаме с преклонение към бунтовния април, отвоювал свободата ни. От всеки един от нас зависи и бъдещето на България, което ще изберем. На 4 април ни предстои да избираме между обществото на гражданите и олигархията. Предстои ни да избираме между достойнството и унижението, между морала и корупцията, между ясни решения и срутища. Аз избирам свободата и вярвам, че и гражданите на област Пазарджик ще изберат с грижа за България”, каза Пламен Милев.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички