Други Избори 2021

Пламен Милев и кандидатите за народни представители от „БСП за България”: Предстои ни да изберем между грижа за България и срутища. От област Пазарджик започва свободата!

  02.04.2021 16:21             
Пламен Милев и кандидатите за народни представители от „БСП за България”: Предстои ни да изберем между грижа за България и срутища. От област Пазарджик започва свободата!

Закриваме кампанията, така както я започнахме и проведохме въпреки извънредните условия – с грижа за хората, с грижа за всеки град и село в област Пазарджик. Това посочи водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Пламен Милев. Днес той откри още една безплатна wifi зона в село Черногорово в района около местното читалище.

"Избрахме да изпратим своето послание от това населено място, защото точно тук преди година жителите показаха, че с обединени усилия могат да преборят контролирания вот и бъдещето на мястото, в което живеят, в което отглеждат децата си, си заслужава куражът", каза Милев. Заедно с кандидатите за народни представители Лиляна Мърхова – Присадникова и Надя Клисурска – Жекова, Пламен Милев обогати и книжния фонд на библиотеката в читалище „Христо Ботев” по повод Международния ден на детската книга.

„Българските читалища са уникална културна институция , каквото няма никъде другаде в Европа, в тях се съхранява духът и традициите ни, възпитава се родолюбието. Област Пазарджик има славна история, всяка година се връщаме с преклонение към бунтовния април, отвоювал свободата ни. От всеки един от нас зависи и бъдещето на България, което ще изберем. На 4 април ни предстои да избираме между обществото на гражданите и олигархията. Предстои ни да избираме между достойнството и унижението, между морала и корупцията, между ясни решения и срутища. Аз избирам свободата и вярвам, че и гражданите на област Пазарджик ще изберат с грижа за България”, каза Пламен Милев.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички