Пазарджик

Ученици от НУ ”Отец Паисий” на първите места в конкурс за снимка

  14.04.2021 15:24             
Ученици от НУ ”Отец Паисий” на първите места в конкурс за снимка

ПАЗАРДЖИК. Вече писахме, че конкурс за снимка по повод Деня на щастието – 20 март бе обявен Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/  към Община Пазарджик в рамките на инициативата „Търсим винаги доброто”.

Стремежът на екипа на комисията е да даде на децата възможност за изява, за фокусиране върху положителната страна на живота в напрегнатото всекидневие.

Победители в конкурса са ученици от НУ „Отец Паисий“ Пазарджик.

Първо място за Даная Анчева от IIА клас. Второ място за Паулина Димитрова от IIIВ клас и трето място за Марин Кашев от 1Б клас.

Кметът Тодор Попов награди победителите с грамота и ваучер за подарък от книжарница. Пожела им още много победи.

- Децата отново бяха затворени вкъщи, откъснати от училището и съучениците, от приятелите и забавните игри, от всичко, което обичат да правят навън в реалния живот. Те имат нужда от възможности да вложат енергията си в нещо градивно и зареждащо с положителни преживявания, коментираха от НУ „Отец Паисий”. - Онлайн конкурсът за снимка по повод Деня на щастието е подобна възможност за децата от цяла България, в която те показват как виждат щастието, какво ги прави щастливи. Идеята на конкурса е с доброта, въображение и творчество да направим света едно по-красиво място и да търсим винаги доброто! Дано доброто, което виждат децата в този свят стане видимо и за всички ни! – надяват се преподавателите.

(Зн)


Свързани