Четвъртък, 15 Юли 2021
 
Пазарджик

Ученици от НУ ”Отец Паисий” на първите места в конкурс за снимка

  14.04.2021 15:24             
Ученици от НУ ”Отец Паисий” на първите места в конкурс за снимка

ПАЗАРДЖИК. Вече писахме, че конкурс за снимка по повод Деня на щастието – 20 март бе обявен Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/  към Община Пазарджик в рамките на инициативата „Търсим винаги доброто”.

Стремежът на екипа на комисията е да даде на децата възможност за изява, за фокусиране върху положителната страна на живота в напрегнатото всекидневие.

Победители в конкурса са ученици от НУ „Отец Паисий“ Пазарджик.

Първо място за Даная Анчева от IIА клас. Второ място за Паулина Димитрова от IIIВ клас и трето място за Марин Кашев от 1Б клас.

Кметът Тодор Попов награди победителите с грамота и ваучер за подарък от книжарница. Пожела им още много победи.

- Децата отново бяха затворени вкъщи, откъснати от училището и съучениците, от приятелите и забавните игри, от всичко, което обичат да правят навън в реалния живот. Те имат нужда от възможности да вложат енергията си в нещо градивно и зареждащо с положителни преживявания, коментираха от НУ „Отец Паисий”. - Онлайн конкурсът за снимка по повод Деня на щастието е подобна възможност за децата от цяла България, в която те показват как виждат щастието, какво ги прави щастливи. Идеята на конкурса е с доброта, въображение и творчество да направим света едно по-красиво място и да търсим винаги доброто! Дано доброто, което виждат децата в този свят стане видимо и за всички ни! – надяват се преподавателите.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички