Понеделник, 26 Юли 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин на 26 април 2021г.

  26.04.2021 11:19             
Полицейският бюлетин на 26 април 2021г.

Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик задържаха мъж от пазарджишкото село Ивайло заради притежаване на амфетамин и отглеждане на канабис. Действията на полицаите са осъществени под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик. В петък екипите на сектора извършили претърсване в жилището на 32-годишен жител на село Ивайло. В една от стаите на къщата криминалистите открили 23 растения от рода на конопа, всичките в начален стадии на развитие. Освен това са намерени три полиетиленови плика с около 27 грама амфетамин, електронна везна и консумативи за разфасоване на наркотици. Откритата дрога, прибори и консумативи са иззети, а притежателят им е задържан в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се водят досъдебни производства под надзора на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик.

Криминалисти от РУ-Пазарджик установиха и задържаха извършител на домова кражба. През миналата седмица неизвестен отворил прозорец на къща намираща се в пазарджишкото село Мало Конаре. Така извършителят проникнал вътре и отмъкнал съхраняваните в една от стаите пари в банкноти от по 50 лева и 50 евро на обща стойност от 4800 лева. След подаване на сигнал за случилото се екипи на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик поели разследването. Не след дълго те установили, че автор на кражбата е 19-годишен малоконарец. Той е задържан, а по случая се води досъдебно производство. 

Двама пияни водачи са установени по време на проверки в неделя. Вчера на булевард „България“ в Пазарджик автопатрул при сектор „Пътна полиция“ извършил проверка на „Форд“, чиито водач бил 47-годишен мъж от село Памидово. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.99 промила концентрация на алкохол. Снощи в РУ-Септември се получил сигнал за самокатастрофирал „Опел“  на пътя между селата Карабунар и Виноградец. На мястото пристигнал автопатрул, а служителите тествали с дрегер 54-годишния шофьор от димитровградското село Скобелево. Оказало се, че той бил зад волана с 1.48 промила.     

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички