Четвъртък, 29 Юли 2021
 
Пазарджик

В навечерието на Великден кметът Попов се срещна с децата, на които е настойник или попечител

  27.04.2021 15:16             
В навечерието на Великден кметът Попов се срещна с децата, на които е настойник или попечител

ПАЗАРДЖИК. Преди Великденските празници кметът на общината Тодор Попов се срещна с децата и младежите, чийто настойник е той. Повод за срещата е именно предстоящият най-светъл християнски празник. По традиция всяко от децата получава великденски сладкиши и парична помощ в размер на 150 лева.

„На всички празници ние сме заедно, имаме си традицията и се радвам, че Ви виждам и че сте здрави. Искам да ви пожелая да имате един хубав празник, да се стремите да преодолявате предизвикателствата, които ви е поднесъл животът и независимо от трудностите да се опитате да бъдете добри хора, защото така ще успеете в живота – като правите добри неща! Доброто рано или късно се връща. Затова бъдете добри, учете и, убеден съм, ще имате социален шанс!”

Това заяви Тодор Попов преди лично да връчи великденските подаръци на децата.

Градоначалникът съобщи също, че тазгодишният абитуриент от Органа по настойничеството – Адриан ще получи за бала като подарък официален костюм и допълнителна парична помощ по повод завършването му.

Кметът Попов пожела на всички деца здраве, успешно завършване на учебната година и сподели надеждите си, че противоепидемичните мерки ще бъдат облекчени след месец май.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички