Регионът

Община Стрелча се сдоби с нов универсален трактор

  28.04.2021 14:03             
Община Стрелча се сдоби с нов универсален трактор

Община Стрелча е собственик на многофункционален трактор, марка LOVOL, модел ТВ1M504С, четирицилиндров дизелов двигател и мощност  50 к.с., оборудван с нов челен товарач с механично паралелно окачване.

Кабината е качена на гумени абсорбатори с ниско ниво на шум, тапицирана с отоплителна и климатична система.
Голямото предимство на новата машина е възможността за прикачване на разнообразен инвентар, което ще позволи използването й целогодишно за целия спектър от почистващи дейности.
Благодарение на функционалните си характеристики тракторът ще бъде използван за почистване на входно-изходните артерии на града и кметствата от пясъци и наноси, за извозване на шума, храстовидна растителност и други видове отпадъци.
След прикачване на косачка и метачна система новопридобитата машина ще бъде от полза на служителите на общинското предприятие при метене на улици и алеи, за поддържане на входно-изходните артерии от треви и растителност, а през зимата ще бъде включена в зимното почистване.
Очакваните ползи са по-високо качество при работата на БКС, спестяване на часове труд и облекчаване на служителите, заети с комуналните дейности.
Средствата са осигурени бюджета на Община Стрелча по предложение на кмета на общината инж. Георги Павлов и след решение на Общинския съвет.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички