Крими

Хванаха син на бивш кмет с пушка на разходка

  29.04.2021 09:47             
Хванаха син на бивш кмет с пушка на разходка

ВЕЛИНГРАД-СЪРНИЦА. Син на бивш кмет бе хванат със законнопритежаваното си оръжие в ситуация, силно миришеща на бракониерски ловен излет, научи "Знаме".  

На 27.04.2021г. служители на ДЛС "Чепино" при обход забелязали лице, движещо се с ловно оръжие. При извършен обход е установено лицето Мустафа Джелев от с. Медени Поляни, община Сърница. При проверка се установило, че Джелев е служител на ТП ДГС "Селище", като същия заявил пред горските, че търсел своето ловно куче, и че бил без оръжие. При проверка в дома на Джелев, който е законен ловец, служителите на ПУ Сърница установили че в касата на Джелев липсва законнопритежаваното от него ловно оръжие.

След проведени беседи с Мустафа Джелев съвместно със служители на ДЛС "Чепино" и ПУ Сърница е установено оръжието на Джелев в гората, в близост до мястото, където е бил установен. По случая е образувана преписка по описа на РУ-Велинград, оръжието на Джелев е предадено в РУ Велинград с протокол и са съставени актове на Мустафа Джелев по Закона за горите и лова.

Мустафа Джелев е син на бившия кмет на Медени поляни Абдула Абдулах.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички