ИНФО КОВИД-19 Пазарджик

Великденски подарък за медиците от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик

  29.04.2021 10:16             
Великденски подарък за медиците от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик

ПАЗАРДЖИК. Медици от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, които са на първа линия в борбата срещу Covid-19, получиха великденски подарък. В навечерието на светлите Великденски празници Димитър и Николина Давидови от Пазарджик им дариха 30 козунака.

„Даряваме тези козунаци за медиците от Ковид отделението. Искаме да ги усмихнем в тези трудни времена и да ги подкрепим. Пожелаваме им по-малко болни да имат в отделението по празниците и да се облекчи работата им. Желаем им весели празници!“, пожела дарителят Димитър Давидов.

Старшата медицинска сeстра на Първо вътрешно отделение Величка Джонева, която прие дарението благодари за приятната изненада.

„Благодарим за вниманието, за жеста, който носи радост на медиците. На семейство Давидови пожелаваме здраве и успехи. Радваме се, че има хора, които мислят за нас и ни подкрепят. Много от лекарите, сестрите и санитарите ще бъдат на работните си места и по време на празничните дни, защото отделението ни е пълно с пациенти“, заяви старшата сестра Величка Джонева.

По един от дарените великденски козунаци ще получи всеки от работещите в Първо вътрешно отделение.

(Зн)


Свързани