Регионът

Да се включим в чистенето на Стара река от Пещера до Батак!

  05.05.2021 14:49             
Да се включим в чистенето на Стара река от Пещера до Батак!

Всеки е поканен за се включи в най-мащабното почистване на Стара река, което ще се състои тази събота. Както „Знаме” вече писа, събитието стартира в 9.00 ч. на паркинга пред ресторант "Рибката" в Пещера. То се организира от рибарското сдружение "За Стара река" и се подкрепя от "Биовет" АД и Община Пещера. Те осигуряват ръкавици, чували, предпазни маски, дезинфектанти, както и извозване на събраните отпадъци.

Добре е доброволците да носят гумени ботуши, тъй като има силно замърсени участъци, които се намират в коритото на реката.

- Ще чистим стоянките за колите, както и боклука, който е в реката, в рамките на постижимото. За съжаление природата няма ръце за да събере боклуците от човешката немърловист, а прекрасната река е в окаяно състояние. Сега е моментът да покажете, че не сте безразлични към заобикалящата ни среда. Очакваме ви, в 9.00 ч. на паркинга пред ресторант "Рибката" в Пещера. Бъдете отговорни към природата, тя е нашето най-голямо и безценно богатство, от нас зависи да я опазим чиста - призова Мариян Христев, представител на сдружение "За Стара река".

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.
Всички