Регионът

Изцяло ремонтиран Кабинет за електролечение в Септември

  18.05.2021 12:27             
Изцяло ремонтиран Кабинет за електролечение в Септември

На 13 май 2021 г. в Медицински център 1 Септември бе открит ремонтиран основно Кабинет за електролечение, който е част от Физиотерапевтичния сектор, където отскоро има и нова зала за ЛФК. 

Кабинетът за електролечение е със съвременно обзавеждане и модерно оборудване. След преустройството той разполага с 12 процедурни кабини. Закупени са три нови апарата: 

- ЕЛЕКТРОТЕРАПЕВТИЧЕН АПАРАТ „MEDIM – MF”, предназначен за електротерапия с широк спектър от програмируеми средночестотни токове. Той може да се използва в травматологията, неврологията, при възпалителни и дегенеративни заболявания на ставите, в дерматологията, гинекологията, при нарушения на перифернатото кръвообръщение, при язвена болест и хроничен гастрит, при бронхиална астма и очни заболявания.  

- ЕЛЕКТРОТЕРАПЕВТИЧЕН АПАРАТ “LOTUS – 8M”, който би могъл да се поолзва за лечение на оточен целулит, твърд целулит, релаксиращ масаж на тяло, пасивна гимнастика, моделиране на фигурата, стимулиранена мускулите, лимфен дренаж, пасивна гимнастика на бюст, тонизиране и лифтинг на лицето, третиране на бръчки и др. 

- УЛТРАЗВУКОВ ТЕРАПЕВТИЧЕН АПАРАТ „SONOMED 3”, чиято употреба постига резултати като облекчава болката, намаляване на отока на увредените стави, подобряване на обема на движение на увредените стави, повлияване на белезите. 

Кабинетът работи с направления от НЗОК и платено. Желаещите да се възползват от предлаганите процедури могат да се запишат на Регистратурата на медицинският център или на телефон 03561 2026 

(Зн) 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички