Пазарджик

Много забавления на „БириМанджаро”

  03.06.2021 10:59             
Много забавления на „БириМанджаро”

ПАЗАРДЖИК. От петък до неделя областният град ще бъде най-готиното място за забавления. Локацията е парк “Стадиона”, а входът е свободен.

Освен вечерните концерти, крафт бирата и вкусните изкушения организаторите ни увериха, че и през деня са ни подготвили много изненади.

Парк ”Стадиона” ще се напълни със специални обособени площи, които ще включват следните зони: “Пикник зона”, “Релакс зона”, “Зона за забавления” и “Арт зона”.  На отбелязаните места гостите на фестивала ще се радват на хамаци, пикник пространство, дневни и вечерни игри за малки и големи и интересни местни малки бизнеси, с малко по-нестандартни предложения за дрехи и аксесоари.

Дневните дейности стартират на 5-и юни, а програмата започва от 11:00 ч. в парка. Там ще ни очакват занимания за малчуганите, за които са подготвени шатри, където децата ще могат да оцветяват, рисуват и да участват в множество отборни и индивидуални игри. Освен това, децата ще могат да се включат в специалното издание на “Аеробика и Табата с Ваня”. Малко по-късно вечерта за по-смелите и пораснали гости на фестивала организаторите са подготвили надяждане с люти чушки и надпиване с бира. Нека не забравяме, че в този уикенд, пълен с крафт бира и забавления, на сцената в петък вечер ще ни очакват Junior Band, които станаха втори в България търси талант, Керана и Космонавтите, както и JEREMY?, които бяха избрани лично от QUEEN да подгряват концертите им в България, Румъния и Полша. От 17:00 ч. започва и съботната програмата, която ще се открие от Баварска духова музика, след това ще видим и невероятен трибют на Deep Purple и разбира се Подуене блус бенд. БириМанджаро винаги мисли и за местните банди, затова и през трите дни на сцената ще се качат Rocka Rolla, Voice and Fingers, Група Стойност и Три ПЛЮС. Неделната програма гарантира едно необикновено преживяване - хората ще могат да прекарат цял ден в парка, а QUEEN Unreal Tribute ще забавляват гостите с най-емблематичните песни на бандата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички