Крими

Полицейският бюлетин на 7 юни 2021 г.

  07.06.2021 14:06             
Полицейският бюлетин на 7 юни 2021 г.

Маркови спортни стоки бяха иззети при акция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик под надзора на Районната прокуратура. Действията на органите на реда обхванали търговски обекти намиращи се на територията на пазарджишкия квартал „Изток“. Така в хода на проверката в четири магазина били открити различни стоки носещи логото на известни търговски марки. Те обаче били продавани без съгласието на притежателите на правата за въпросните марки. Органите на реда иззели общо 144 чифта маратонки, 222 броя дънкови панталони, тениски и шапки, 15 спортни комплекта. Спрямо три жени и един мъж, които са собственици на магазините са образувани досъдебни производства. Продължават процесуалните действия под ръководството на прокуратурата.

Установен и задържан е извършител на кражба от параклис. През нощта на събота срещу неделя апаш извършил кражба на кутия за събиране на дарения от параклис, намиращ се в пазарджишкото село Мало Конаре. След получаване на сигнал за случилото се на мястото пристигнал екип на РУ-Пазарджик, извършен оглед и предприето разследване. Не след дълго криминалисти и полицейски инспектори открили празната метална каса в дома на 55-годишен жител на същото село. Той е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води досъдебно производство.   

Жител на беловското село Мененкьово е установен , като извършител на кражба. В събота сутринта автопатрул при полицейския участък в Белово засякъл мъж в землището на съседното село Аканджиево. С помощта на техническо средство - резак бил спипан да реже стоманени водопроводни тръби от нефункционираща водопроводна система, собственост на местната община. На мястото е извършен оглед, а 61-годишният извършител е задържан в ареста. По случая се води досъдебно производство.  

          

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик  


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички