Пазарджик

Годишно утро с интерактивен урок за първолаци в НУ “Отец Паисий“

  09.06.2021 09:14             
Годишно утро с интерактивен урок за първолаци в НУ “Отец Паисий“

ПАЗАРДЖИК. Учениците от 1 „А“ клас с класен ръководител Дарина Димова от НУ „Отец Паисий“, гр. Пазарджик проведоха своя последен за годината урок „Сбогом, първи клас! Здравей, лято!“.

В този нетрадиционен интерактивен урок децата преминаха отново по изученото през годината, като с лекота отговаряха на забавни задачи от любимите им учебни предмети - български език, математика и околен свят.   Учениците рецитираха, пяха и се забавляваха. Представиха и интересни моменти от изучени детски произведения с кратки драматизации и доказаха, че са истински артисти. В края на урока за своя положен труд и постоянство през учебна година  първокласниците получиха заслужено грамоти, много награди и лакомства. Празникът в НУ „Отец Паисий“ завърши с много веселие, смях и радост.

Гости на учениците от 1 „А“ клас бяха директорът на училището Динка Танчева, учители и родители. Пред тях децата  показаха, че са четящи, знаещи, можещи и, че носят в себе си добротата,  приятелството, родолюбието, постоянството и  любовта.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички