Понеделник, 13 Сеп 2021
 
Спорт

Мотора акостира в Хебър

  14.06.2021 08:29             
Мотора акостира в Хебър

Хебър привлече атакуващия полузащитник Емануил Манев - Мотора. 29-годишният бургазлия акостира на стадион "Георги Бенковски" като свободен агент. и е шестото ново попълнение на "зелените" 

За последно той бе част от елитния Царско село, но реши да смени клубната принадлежност след изтичане на договора му в края на месец май. "Бързо се разбрахме с ръководството на Хебър. Благодаря за доверието и ще дам максимума за да го оправдая. В отбора има момчета, с които се познавам добре и те ми предадоха отличните отзиви за този клуб. Като цяло ми допада този проект и без да се замислям дойдох. Доста отбори в Първа лига нямат условията и базата, която е тук. Желанието ми в личен план, пристигайки в Пазарджик е да побеждаваме във всеки мач", заяви след първата си тренировка на стадион "Георги Бенковски" Емануил Манев. Той допълни, че се чувства еднакво добре на постовете вътрешен халф и крило.

Хебър ще изиграе шест контроли по време на лятната си подготовка Съперниците ще бъдат от efbet Лига и Втора лига, поясниха от клуба

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички