Спорт

Габриела и Стефани Стоеви гостуваха в Спортното училище

  16.06.2021 16:46             
Габриела и Стефани Стоеви гостуваха в Спортното училище

„Златните” сестри Габриела и Стефани Стоеви днес дадоха ценни съвети на учениците в Спортното училище, където гостуваха. Най-добрите ни бадминтонистки, които наскоро спечелиха и европейската титла за втори път разговаряха с младите спортисти, които се радваха на уникалния си шанс. Срещата премина емоционално, но и ползотворно.

В желанието си да почерпят опит от най-добрите учениците задаваха въпроси за подготовката им, за тренировките, за усилията и вълненията преди решаваща среща и още, и още... От своя страна сестри Стоеви не спестиха нищо – те споделиха и за трудностите, които срещат, но и за радостта от победата, за удовлетворението, когато видиш възнаградени всичките си усилия. Пред учениците от Спортното училище те разказаха, че са започнали да спортуват още в ранна детска възраст и с постоянство и упористост са постигнали не една победа. „Златните“ момичата на бадминтона, както наричат сестри Стоеви, поощриха младите спортисти да продължават да се трудят усилено, защото  няма „по-сладко от победата“. 

Разбира се, най- развълнувани и с най-голям интерес „попиваха“ всичко младите състезатели по бадминтон от Спортното училище, които също имат отлични постижения през тази година. Вълнението на учениците пък беше възнаградено и с възможност да се снимат с шампионките, както и да получат автограф от сестри Стоеви.

(Зн) 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички