Регионът

Цирк „Арлекино” гостува във Велинград

  18.06.2021 14:54             
Цирк „Арлекино” гостува във Велинград

От 18-ти до 24-ти юни цирк „Арлекино“ ще радва малките и големи жители и гости на Велинград.

Той ще бъде разположен до градския стадион. В делничните дни представленията ще започват от 19.00 ч., а в събота и неделя от 18.00 ч. Билети ще може да закупите на касата пред цирка.

Програмата ще открият понито Бони и веселите кучета на мис Сара от Англия. Мис Тифани ще представи една нежна и красива игра с гълъби. Цирк „Арлекино“ представя и единствената дресура на малките носати мечета – Тими, Магнум и Козмо.

Публиката ще се запознае и с уникалния кон Гарфилд, който може да събира, изважда, умножава и дели, а децата ще имат възможност да се включат в някои от скечовете.

Огнено шоу, фокуси, акробатични номера и много забавления с клоуните Зак и Оли очакват малки и големи. Децата ще видят изпълненията на очарователната лама, лисицата Бандит, игуаната Кира, виетнамското мини прасе Чочи, бебето кенгуру Джоуи, бодливото свинче Спайки, патиците Дейзи, Попи, Руфъс, Стан и Джон, Принцесата на цирка – Нора, африканския воден бивол и 4-метровия тигров питон Спейс.

В 15-минутния антракт малчуганите ще могат да пояздят понито Бони и да си направят снимка с него, а в бюфета на цирка ще могат да си похапнат пуканки, захарен памук и други лакомства.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички