Други Избори 2021

Коалиция ГЕРБ-СДС от Стрелча: Ние работим за европейското развитие на всеки един регион в България

  24.06.2021 08:33             
Коалиция ГЕРБ-СДС от Стрелча: Ние работим за европейското развитие на всеки един регион в България

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 13 МИР Пазарджик посетиха красивия средногорски град Стрелча. Обиколката им включваше среща с членове и симпатизанти, разходка из изцяло обновения парк в града, както и новоремонтираната със средства от правителството на ГЕРБ-СДС градска баня.

По покана на общинския ръководител на местната структура – Мария Маркова, кандидатите посетиха Историческия музей в града, където наблюдаваха възстановка на традиционния ритуал на бране на билки, по случай Еньовден.

В срещите си с членове и симпатизанти в Стрелча водачът на листата Екатерина Захариева заяви, че: “Трябва да се гордеем с постигнатото и да не навеждаме глави. Да, допускали сме грешки, но само този, който не работи, не греши”, подчерта г-жа Захариева.

“Дори да отричат направеното, то остава и се вижда, а хората помнят. Коалиция ГЕРБ-СДС работи за европейско развитие на всеки един регион в България”, допълни тя.

Освен водачът на листата Екатерина Захариева, сред присъстващите бяха още камдидатите за народни представители Найден Шопов, който е и областен координатор на ГЕРБ Пазарджик, Стефан Мирев, д-р Илиян Траянов и д-р Лозана Василева.

Д-р Лозана Василева проведе среща с животновъдите от региона, като ги увери, че приоритетно ще продължат да бъдат подкрепяни и занапред. “Запазихме преходната национална помощ да продължи да се прилага. Ще отстояваме позицията си за запазване на обвързаната подкрепа в новия период”, коментира още тя.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички