Други Избори

Огромна международна подкрепа за ДПС

  28.06.2021 18:02             
Огромна международна подкрепа за ДПС

 

Движението за права и свободи получи огромна подкрепа от международните си партньори в ЕП, по повод предстоящите парламентарни избори. В свое обръщение председателят на групата „Обнови Европа“ Дачиан Чолош изтъква важната роля на ДПС в България, както и усилията на евродепутатите от ДПС за политика, по-близка до хората. В изказването си Чолош още изразява убеденост в ценностите на партията и подготвените й кадри за осъществяване на реформите, необходими за ускорено икономическо развитие на България. В своето обръщение той изразява увереност, че Европейският парламент, в лицето на „Обнови Европа“, Европейския Съвет, както и Комисията са на страната на либералната партия ДПС.

Послание за силата на ценностите, усърдната работа на ДПС за една по-добра и модерна България и заслугите на партията за прехода към демокрация на страната ни, отправи и др. Хакима Ел Хаите, председател на Либералния интернационал. По думите й ДПС има огромен принос за равноправието и зачитането на човешките права и свободи в България, а благодарение на неуморните усилия на ДПС, страната ни се е превърнала в регионална сила.

Силно послание към българите отправи и Роман Якич, председател на либералната мрежа на Югоизточна Европа (LIBSEEN), според когото вотът това лято ще е от съществено значение за бъдещето на народа и държавата. По думите му гражданите трябва да дадат своя глас за партията с ясни цели, политическа програма и принципи, които следва неотлъчно по пътя си от 30 години насам. В обръщението си той благодари на създателя на ДПС д-р Ахмед Доган за успешно изградения модел на толерантност и равенство, следван и до днес от председателя на партията - Мустафа Карадайъ.

Доверието в ДПС се дължи на ценностите, за които партията се бори и отстоява от създаването си до днес. В средата на юни ДПС отново доказа, че е партията с най-силна подкрепа в Европа, след като Илхан Кючюк беше избран за президент на АЛДЕ. Година по-рано дойде поредния успех за ДПС, когато Антоанета Асенова стана председател на Европейската либерална младеж (LYMEC), отново избрана с висок резултат.

Международните партньори на партията ежедневно изпращат своите послания, в подкрепа на ДПС, по повод предстоящите избори с пожелания за успех и късмет през юли и изразяват надежда, след изборите България да има нов лидер, който да поведе страната в правилната посока – на икономическо развитие, модернизация, зелена трансформация и дигитализация.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички