Други Избори 2021

Мустафа Карадайъ от Смолян: Липсата на ясни приоритети и програма води до модела “стани да седна“

  03.07.2021 11:02             
Мустафа Карадайъ от Смолян: Липсата на ясни приоритети и програма води до модела “стани да седна“

Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ и председателят на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатът Атидже Вели пристигна в Смолян, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението от област  Смолян на състоялата се предизборна среща - концерт. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков.

"За съжаление констатираме сериозно отстъпление от демократичните ценности. Има криза на демокрацията и държавността. Ние предупреждавахме, че безцелното управление нищо добро няма да ни донесе, за съжаление се оказахме прави", Това заяви председателят на ДПС от трибуната в Смолян  

 Карадайъ ясно очерта образите на новите партии , като заяви „Моделът, който се опитват да правят – без ясни приоритети и без ясна програма е модел „Стани да седна“. А говорят, че разграждат модела  ГЕРБ, но разбират „единият Бойко да стане и другия Слави да седне“.  И допълни: „Другите, които се правят на партии на промяната, много трудно могат да си определят политическата си посока и принадлежност. Те имат претенции да са партии на промяната, а политическите им ръководители, ние ги знаем от 30 години.“  

Лидерът на Движението бе категоричен, че третите са „поредният продукт на една  политико-медийна олигархична група, едни нереализирани субекти от края на комунизма, които се опитват да присвоят дясното в България и с анти-ДПС кампания унищожиха автентичното дясно. Карадайъ подчерта, че именно те  в трите кабинета на Борисов са имали над 20 министри. И попита риторично „Каква промяна са те? Те-създатели на модела ГЕРБ … И как тогава ще го сменят“. Те не могат да бъдат промяна, тяхната цел е подмяна“, изтъкна лидерът на Движението.   

Той призова всички да изберат номер 7, защото ДПС има ясна програма за ускорено развитие на България. Той със съжаление припомни, че демокрацията в момента е в опасност.

"ДПС е позната в Европа, като " Родопската партия”. Защото през годините работим за развитие на малките населени места в Родопите", заяви президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Той бе категоричен, че от ДПС не говорят само за развитието на Родопите, а реализират редица проекти.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички