Крими

Полицейският бюлетин на 11 юли 2021 г.

  11.07.2021 12:07             
Полицейският бюлетин на 11 юли 2021 г.

Мъж извършил грабеж е установен и задържан от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Късно вечерта на 08 юли бил получен сигнал в РУ-Пазарджик. В местността „Писковец“ 40-годишна пазарджиклийка била нападната от непознат. Той използвал сила и заплахи, след което отнел мобилен телефон и портфейл на жената. В него тя държала личните си документи, сумата от 50 лева и два златни пръстена. На мястото бил извършен оглед, а криминалисти от РУ-Пазарджик незабавно предприели разследване „по горещи следи“. За кратко време те установили и заловили 43-годишен мъж от пазарджишкото село Ляхово. Откраднатите вещи са открити у него и иззети. Той е задържан в ареста на полицейското управление в Пазарджик, а по случая се води досъдебно производство.

Извършител на вандалска проява е задържан от ракитовски полицаи. Вчера сутринта в полицейския участък в Ракитово се получил сигнал от 22-годишен жител на Костандово. Неизвестен счупил предното панорамно стъкло на паркирания пред жилището му лек автомобил „БМВ“. На местопроизшествието бил извършен оглед, а полицаи от местния участък предприели действия по разследване. Скоро органите на реда установили, че автор на посегателството е 41-годишен костандовец. Вандалът е задържан, а прямо него е образувано полицейско производство.   

Жена е пострадала при пътен инцидент вчера. Сигнал за случилото се бил получен около 16.20ч. в РУ-Пазарджик. Към мястото били насочени автопатрули на сектор „Пътна полиция“ , РУ-Пазарджик и Спешна помощ. По първоначални данни инцидента станал в района на надлеза между село Главиница и областния град.  32-годишна жена от пазарджишкото село Добровница загубила управлението над мотоциклет „Хонда“ и паднала пред движещ се зад нея микробус „Мерцедес“. 19-годишният водач на микробуса не успял да спре и блъснал мотоциклетистката. Тя е транспортирана с различни фрактури и наранявания в УМБАЛ „Свети Георги“ –Пловдив. Алкохолните проби и на двамата водачи са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, води се досъдебно производство.

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          

                                       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички