Понеделник, 25 Oct 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин на 26 юли 2021 г.

  26.07.2021 12:34             
Полицейският бюлетин на 26 юли 2021 г.

Двама тийнейджъри са установени като извършители на кражби от служители на полицейското управление във Велинград и участъка в Ракитово. През миналата седмица бил получен сигнал от 18-годишно момиче, живеещо в Ракитово. То съобщило, че е откраднат мобилния му телефон «Самсунг». В резултат на проведеното разследване от служители на участъка в Ракитово скоро била установена самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 15-годишен младеж от родопското градче. Телефонът е открит и предаден доброволно от непълнолетния апаш.

Вчера в РУ-Велинград бил получен сигнал за кражба на велосипед. Негов собственик е 36-годишен жител на курортния град.  При проведените действия по разследване скоро органите на реда попаднали в дирите на извърштеля. Станало ясно, че той е 18-годишен тийнейджър от Велинград.

И по двата случая се водят преписки.

 

Колоездач и пътник в автомобил са пострадали при пътни инциденти за времето от събота до днес. Около 11 часа в събота бил получен сигнал за пътно-транспортно произшествие на кръстовище в Пазарджик. Към местопроизшествието били насочени автопатрули на сектор «Пътна полиция», РУ-Пазарджик и линейка на «Спешна помощ». Пристигайки униформените установили, че 62-годишен мъж от Пазарджик при ляв завой е блъснал с лек автомобил «Мерцедес» 63-годишна велосипедистка и негова съгражданка. Пострадалата жена е транспортирана в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на левия крак.

Втората катастрофа станала вчера след обед в района на 84-ти километър от АМ «Тракия» в платното по посока за Пловдив. 27-годишна жена от София загубила управление над лек автомобил «Мазда». Возилото напуснало пътното платно и се преобърнало в канавката. При удара е пострадал водещият се в автомобила 30-годишен мъж от Русе. Той е настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на рамото. И при двата случая на местороизшествията са извършени огледи от дежурни групи при РУ-Пазарджик , образувани са досъдебни производства. 

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички