Регионът

НССЗ днес ще има приемни в три наши общини

  04.08.2021 07:03             
НССЗ днес ще има приемни в три наши общини

Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) отваря приемни в 101 селища в страната в помощ на земеделските стопани, а днес срещи ще се проведат в три общински центъра на Пазарджишка област.

Експерти ще предоставят актуална информация по мерки по ПРСР и полезни съвети. Така НССЗ възстановява провеждането на изнесени приемни в различни населени места на страната, като от началото на август специалистите ще гостуват в различни населени места в страната. Според индикативния график за провеждането на срещите, днес, 4 август, започват срещите на експертите от НССЗ и в Пазарджишко със земеделските стопани в Пещера, Велинград и Пазарджик. Те ще се проведат в общинските служби „Земеделие“ от 11 до 13 часа. В следващите дни ще има срещи и в други населени места в нашата област. Индикативният график за всички приемни и телефоните за връзка може да видите ТУК.

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на НССЗ. По време на изнесените приемни всеки един земеделски стопанин може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, в т.ч. и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г. и видовете схеми за подпомагане. Експертите на НССЗ разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания и/ или като бенефициенти по мерки от ПРСР.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички