Понеделник, 27 Сеп 2021
 
Регионът

Участвайте безплатно в Детска архитектурна работилница “Каменен килим“

  05.08.2021 07:06             
Участвайте безплатно в Детска архитектурна работилница “Каменен килим“

Детска архитектурна работилница – конкурс „КAМЕНЕН КИЛИМ“, кани всички желаещи деца на възраст между 6- и 18-годишна възраст да се запишат и участват в детската архитектурна работилница „Каменен килим“, която ще се проведе като конкурс с много награди в рамките на форума за архитектурно културно наследство „Брацигово – Каменният поток на времето“.

Организатори на събитието са Камара на архитектите в България - Регионална колегия София Област, Община Брацигово с помощта на спонсори.

Имейлът за въпроси, свързани със събитието и записване, е: [email protected]

Всички желаещи да участват трябва да се регистрират като попълнят контактна форма в срок до 1 септември  /включително/, като участието е безплатно: имена на детето, възраст, име и фамилия на родител, имейл и телефон на родител.

Организаторите ще очакват на 11 септември всички записали се участници на площад “Централен“ 1 пред Културния дом – Читалище „Васил Петлешков 1874“-Брацигово в 10:30 часа – 30 минути преди обявения начален час – 11 часа., в който ще започне детската архитектурна работилница. Очакват ги изненади и много добро настроение, сред които децата да покажат своята креативност и умения.

Малките участници ще бъдат разделени в отбори по шест и ще работят върху предварително зададено поле композиционна задача с  цветни плочки и риолитен камък, като всеки отбор ще бъде ръководен от архитект, избран от организаторите. На финала всички конкурсни разработки ще бъдат оценени от жури и ще бъдат отличени и наградени три от отборите.

(Зн)


Свързани