Понеделник, 21 Фев 2022
 
Регионът

Участвайте безплатно в Детска архитектурна работилница “Каменен килим“

  05.08.2021 07:06             
Участвайте безплатно в Детска архитектурна работилница “Каменен килим“

Детска архитектурна работилница – конкурс „КAМЕНЕН КИЛИМ“, кани всички желаещи деца на възраст между 6- и 18-годишна възраст да се запишат и участват в детската архитектурна работилница „Каменен килим“, която ще се проведе като конкурс с много награди в рамките на форума за архитектурно културно наследство „Брацигово – Каменният поток на времето“.

Организатори на събитието са Камара на архитектите в България - Регионална колегия София Област, Община Брацигово с помощта на спонсори.

Имейлът за въпроси, свързани със събитието и записване, е: [email protected].

Всички желаещи да участват трябва да се регистрират като попълнят контактна форма в срок до 1 септември  /включително/, като участието е безплатно: имена на детето, възраст, име и фамилия на родител, имейл и телефон на родител.

Организаторите ще очакват на 11 септември всички записали се участници на площад “Централен“ 1 пред Културния дом – Читалище „Васил Петлешков 1874“-Брацигово в 10:30 часа – 30 минути преди обявения начален час – 11 часа., в който ще започне детската архитектурна работилница. Очакват ги изненади и много добро настроение, сред които децата да покажат своята креативност и умения.

Малките участници ще бъдат разделени в отбори по шест и ще работят върху предварително зададено поле композиционна задача с  цветни плочки и риолитен камък, като всеки отбор ще бъде ръководен от архитект, избран от организаторите. На финала всички конкурсни разработки ще бъдат оценени от жури и ще бъдат отличени и наградени три от отборите.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички