Крими

Полицейският бюлетин на 25 август, 2021г.

  25.08.2021 12:44             
Полицейският бюлетин на 25 август, 2021г.

Мъж от Пазарджик притежаващ наркотици и старинни монети е задържан от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Вчера екипи на сектора извършили претърсване в жилището на 50-годишен пазарджиклия. Вътре полицаите открили два полиетиленови плика-тип спейсбек, които съдържали бяло прахообразно вещество. Последвали полеви наркотестове, които реагирали положително на амфетамин, който бил с обща маса от 21.6 грама. Освен това са намерени и два плика със 17 броя различни по вид и размер старинни монети. Дрогата и старинните предмети са иззети, а спрямо притежателя им се водят бързи производства. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик.

 

Незаконен казан за варене на ракия, както и алкохол без бандерол са открили криминалисти от РУ-Септември в къща. Вчера сутринта служители от група „Криминална полиция“ при РУ-Септември извършили проверка в къщата на 54-годишен жител на село Ветрен дол. Вътре те открили саморъчно направен казан за варене на ракия, както и 35 литра алкохол без бандерол. Акцизната стока била съхранявана с цел търговия. Мъжът е предал доброволно дестилиращото съоръжение и алкохола, а спрямо него са образувани досъдебни производства.

 

Незаконно притежавани боеприпаси и тютюн без бандерол са открили септемврийски криминалисти в жилището на мъж от Белово. Вчера органите на реда проверили къщата на 61-годишен беловец. Вътре били намерени 38 броя ловни патрони 12-ти калибър, които стопанинът съхранявал без да има разрешение за това. Открито е и неголямо  количество сух нарязан тютюн без бандерол. По случаите се водят досъдебни производства.  

 

Пиян водач прекара нощта в ареста на РУ-Панагюрище. Снощи по време на рутинна проверка автопатрул спрял лек автомобил „Фиат“. 24-годишният шофьор от Панагюрище бил тестван с дрегер. По време на пробата уредът отчел 1.49 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство.               

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички