Регионът

Минута мълчание в памет на младеши-лейтенант Кръстьо Стоянов

  07.09.2021 12:08             
Минута мълчание в памет на младеши-лейтенант Кръстьо Стоянов

Днес се навършват 21 години от смъртта на младши-лейтенант Кръстьо Стоянов– служител на Районната служба „Пожарна беопасност и защита на населенитео” -Пазарджик. Той загина по време на гасене на голям пожар в киното на град Белово, възникнал на 07 септември 2000 година.

На церемонията пред паметната плоча, поставена в негова чест пред входа на СУ „Александър Иванов-Чапай” в Белово, присъстваха членове на семейството на загиналия огнеборец, ръководни служители и пожарникари от Областна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението„ - Пазарджик, районните служби в Пазарджик и Белово, представители на общинската администрация в Белово, на местното училище, граждани.

С едноминутно мълчание присъстващите почетоха паметта на загиналия при изпълнение на служебния си дълг огнеборец, след което поставиха венци и цветя пред паметната полоча на входа на местното училище.

Пожарникарите от двете служби всяка година отбелязват днешния ден и за пореден път показват, че пазят жив спомена за колегата си младши-лейтенант Кръстьо Стоянов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички