Пазарджик

Напълно обновени са съблекалните на стадиона в Мирянци

  13.09.2021 12:10             
Напълно обновени са съблекалните на стадиона в Мирянци

Тодор Попов: Това е нашият жест към хората от селото, които поддържат жива футболната традиция

При посещението на стадиона в  Мирянци, където  Община Пазарджик обнови напълно съблекалните, кметът Тодор Попов сподели, че това е жест към всички онези, които през годините развиват  футбола в селото.

" От тук са излезли страхотни футболисти, ветераните са страхотни, момчетата, които играят в момента - също. Това е нашият жест към тях", подчерта Попов. Той отбеляза, че те поддържат стадиона си сами и увери, че ще бъде оправена  прилежащата инфраструктура, а от двете страни на съблекалните ще бъдат монтирани седалки, така че стадионът да отговаря на всички стандарти.

"Искам да им благодаря на момчетата и кмета на селото Христо Христов, и да ги поздравя за усилията през годините, защото да поддържаш един футболен отбор  не е проста работа. Но още по-важното е, че младежите имат желание и играят. Толкова години ФК "Тракия" не е отсъствал от футболния живот на нашата община. Обикновено като се сменят поколения в различни села, рано или късно, отборите се разпадат, а тук поддържат ниво години наред.

Така че ще продължим с помощта за инфраструктурата на стадиона. Следващата година ще обновим и читалището по проект, още няколко улици, както и тяхното осветление. И Мирянци става едно китно, добре изглеждащо населено място, в което живеят хора, показали, че са стопани", поясни кметът на Пазарджик.   

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички