Спорт

Важно за феновете, които ще ходят на мача Хебър-ЦСКА

  17.09.2021 14:28             
Важно за феновете, които ще ходят на мача Хебър-ЦСКА

Във връзка с предстоящия мач от турнира за Купа България между отборите на ФК Хебър 1918 и ЦСКА(София), който ще се проведе на 22.09.2021 г., сряда, от 16.00 часа на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик, ръководството на ФК Хебър прави следните важни уточнения, касаещи допускането на зрители до футболната среща:

- В продължение на политиката на Община Пазарджик и ФК Хебър от 2017 г. насам за всички контролни и официални мачове входът на стадион „Г. Бенковски” да бъде свободен, ви информираме, че билетите и за мача с ЦСКА ще бъдат с нулева стойност за феновете на домакини и гости.

- Всички привърженици на ЦСКА, независимо дали са от Пазарджик, областта или други населени места от страната, трябва да заемат местата си в сектора за гости, който се намира на западния вход на стадиона, непосредствено до големия изкуствен терен.

- За привържениците на Хебър и неутралните зрители на срещата са отредени останалите 3 сектора на стадиона  - „А”, „Б” и „В”.

- В сектор „А” по традиция ще се влиза с предварително раздадени билети, с изключение на изградените встрани от него нови два блока – 1 и 2.

- В сектор „В”, където до началото на срещата ще бъдат поставени нови седалки допускът ще бъде, аналогичен с този за останалите футболни срещи от шампионата на Втора ПФЛ. Същото важи и за желаещите да изгледат срещата от сектор „Б”, който се намира до източния вход на стадион „Георги Бенковски”.

- Ръководството на ФК Хебър приканва желаещите да изгледат футболната среща фенове да заемат местата си на стадион „Георги Бенковски” поне с 45 мин. по-рано от обикновеното, тъй като заради мерките по осигуряване безопасността по трибуните влизането на спортното съоръжение ще става в пъти по-бавно.

- Във връзка с разпорежданията на РЗИ ви напомняме, че провеждането на спортни състезания с публика се допуска при заемане на не повече от 30 %-та от местата, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитни маски за лице. 

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички