Крими

Полицейският бюлетин на 27 септември 2021 г.

  27.09.2021 12:53             
Полицейският бюлетин на 27 септември 2021 г.

Акцизни стоки без бандерол са иззели полицаи от участъка в пазарджишкия квартал „Изток“. Служители от участъка проверили къща, обитавана от 67-годишна жена. Вътре органите на реда открили близо 4.5 килограма сух нарязан тютюн и 2000 саморъчно направени цигари. Акцизната стока е иззета, а по случая е образувана преписка, която ще бъде изпратена по компетентност на прокуратурата. 

Наркотици са иззети от жилище в Панагюрище. В събота служители на група „Криминална полиция“ при полицейското управление в средногорския град предприели акция по противодействие на разпространението на дрога. Така те извършили претърсване в жилището на 25-годишен панагюрец. Вътре органите на реда открили в плик топче с маса малко над 25 грама. Последвал полеви наркотест, при който се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан в ареста за срок от 24 часа. По случая се води досъдебно производство. 

Пешеходец и велосипедист са пострадали при пътни инциденти вчера. Преди обед на кръстовище в Септември станала първата катастрофа. Неустановен автомобил отнел предимството на 68-годишна велосипедистка от Септември. Последвал удар, след който шофьорът  напуснал местопроизшествието и се укрил. Пострадалата била транспортирана с линейка на Спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на крака. Екипи на полицейското управление в Септември проверил оперативно-издирвателни действия и не след дълго установили самоличността на беглеца. Оказало се, че това е 71-годишен мъж от същия град. Около 13 часа на улица в Пазарджик 29-годишен пазарджиклия блъснал с „Рено“-то си пресичащата пътното платно 82-годишна жена от областния град. Пострадалата била транспортирана и настанена в областната болница с фрактура на ключица. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Септемврийски полицаи установиха самоличността на млад мъж стрелял по селскостопански животни с въздушна пушка. Случката се разиграла вчера по обед, когато в полицейското управление в Септември бил получен сигнал от 49-годишен мъж. Той информирал органите на реда, че три кози негова собственост били простреляни. По време на извършване на проверката униформените установили, че животните са простреляни със сачми от въздушна пушка. Не след дълго те установили, че стрелецът е 40-годишен пазарджиклия, който не е задържан поради влошеното му здравословно състояние. Той предал на полицаите въздушна пушка с неустановена марка и модел. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.        

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички