Четвъртък, 30 Дек 2021
 
Регионът

Отличия за велинградски доброволци за гасене на пожари

  29.09.2021 16:31             
Отличия за велинградски доброволци за гасене на пожари

Доброволци от Доброволното формирование във Велинград бяха отличени за активната си дейност. Това стана днес на кратка церемония в сградата на Община Велинград. На нея присъстваха директорът на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” (РДПБЗН) - Пазарджик комисар Ангел Ангелов, началникът на районната противопожарна служба в курорта главен инспектор Методи Ушев, кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев и представители на местното доброволно формирование.

От името на директора на Глана дирекция «Пожарна безопасност и защита на населението» главен комисар Николай Николов членовете на фомированието бяха отличени за техния изключителен принос и участие в борбата с горски пожари на територията на Велинград и Ракитово. Наградите бяха връчени от комисар Ангел Ангелов.

От своя страна кметът на общината д-р Коев им връчи тържествено служебните карти и бележки, удостоверяващи тяхното членство в доброволното формирование на курорта, както и благодарствен адрес за изключително активната им дейност при участие в гасене на възникнали пожари и аварийно-спасителни дейности от началото на годината.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички