Понеделник, 10 Яну 2022
 
Пазарджик

Театърът с нова премиера за малки, големи и още по-големи деца - „Красавицата и Звярът“

  08.10.2021 10:36             
Театърът с нова премиера за малки, големи и още по-големи деца - „Красавицата и Звярът“

ПАЗАРДЖИК. Всички познаваме историята за „Красавицата и Звярът“. Ние обаче ще ви разкажем една малко по-различна история, вдъхновена от приказката „Хубавка и Чудовището“, по която е заснета добре познатата анимация, обещават от пазарджишкия театър "Константин Величков". И продължават:

„Ще ви запознаем с красивата Луиз, преследваща своите мечти, и с непобедимия ловец Силвестър. Ще ви срещнем с шармантните мадам Фурние и мосю Пати и със страшния звяр Велиал, копнеещ да бъде обичан.

Нашата история за „Красавицата и Звярът“ е приказка за откриването на истинската красота. Всеки един носи в себе си както човека, така и чудовището, но също така притежава и правото на избор как да живее - като звяр или като човек.

„Красавицата и Звярът“ е история, която разказва кое е нещото, което превръща човек в чудовище и кое е това, което превръща чудовището в човек - „Когато намериш някой, който да те заобича, тогава ще бъдеш човек.“

Режисьор на спектакъла е Любомир Колаксъзов, сценография –

Невена Георгиева, автор - Теодора Георгиева, композитор - Христо Намлиев, хореограф - Калина Ивайлова. Участват Радост Кожухарова, Ростислав Дамянов, Стиляна Маркова, Чавдар Бозаджиев.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички