Четвъртък, 13 Яну 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 14 октомври 2021 г.

  14.10.2021 10:47             
Полицейският бюлетин на 14 октомври 2021 г.

Мъж от пазарджишко село е задържан, като извършител на кражби. В началото на септември в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 38-годишен жител на пазарджишкото село Ивайло. Той съобщил, че от ползвания от него лек автомобил е извършена кражба. Апаш разбил страничното стъкло на возилото и от багажника отмъкнал четири алуминиеви джанти. На първи октомври неизвестен проникнал в незаключен фургон, намиращ се в землището на същото село. От там била извършена кражба на ъглошлайф, собственост на 59-годишен пазарджиклия. Във връзка в извършените посегателства екипи на сектор „Криминална полиция“ и колегите им от „Териториална полиция“ обслужващи района предприели разследване. Така те влезли в дирите на извършителя. Оказало се, че това е 38-годишен жител на село Ивайло. Апашът е задържан, а работата по документиране на извършеното от него продължава. Материалите и по двата случая ще бъдат докладвани на Районната прокуратура в Пазарджик.

 

Пешеходка е пострадала при пътен инцидент вчера. Произшествието било регистрирано сутринта на кръстовище в Пазарджик. 62-годишен мъж от областния град бил зад волана на лек автомобил „Форд“. При маневра за завой наляво той блъснал движещата се по пешеходна пътека 74-годишна негова съгражданка. Възрастната жена е транспортирана и настанена в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на десния крак, без опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол от страна на шофьора е отрицателна. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.  

 

Двама почерпени с алкохол водачи са задържани през изминалото денонощие. Вчера следобед автопатрул при полицейското управление в Септември спрял за рутинна проверка „Фиат“. 51-годишният шофьор от село Симеоновец бил тестван с дрегер, а уредът отчел 1.85 промила концентрация на алкохол. Снощи на една от улиците в Пазарджик същата участ сполетяла и  42-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница. Той бил зад волана на „Пежо“ с 1.40 промила. Спрямо шофьорите се водят бързи производства.     

  

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички