Пазарджик

Уволниха шефката на “Напоителни системи“ след тримесечна гонка

  22.10.2021 09:34             
Уволниха шефката на “Напоителни системи“ след тримесечна гонка

ПАЗАРДЖИК. Сашка Целева официално не е директор на „Напоителни системи“ – клон „Тополница“. Заповедта за уволнението й е от 14 юли тази година, научи „Знаме”, но й е връчена едва на 13 октомври от съдия-изпълнител, който я е посетил в дома й по време на болничен отпуск. Актът за прекратяване на договора й влиза в сила от датата на връчване – 13 октомври. Той е подписан от Димо Чопков в качеството му на търговски пълномощник на министъра на земеделието, храните и горите. Основанието за прекратяване на договора за управление на Сашка Целева е „извършени от управителя действия, извън предоставените й правомощия, а именно – разпореждане със средства „Напоителни системи“ ЕАД не по установения ред и в нарушение на Правилника за устройство и дейността на Дружеството”, съобщиха за „Знаме” от пресцентъра на министерството.

„Актът за прекратяване на договора на г-жа Целева е от дата 14 юли 2021 г. От същата дата, тя е в непрекъснат болничен, поради което актът й е връчен на 13 октомври 2021 г.”, отговориха от пресцентъра на нашето запитване.

Според близки на Сашка Целева, най-вероятно става дума за платени от нея, в качеството й на управител на пазарджишкия клон, задължения на друг клон, защото в противен случай са щели да бъдат запорирани сметките на „Напоителни системи“ ЕАД. А Целева е била длъжна да прави подобни разплащания, защото била задължена от pаповед на изпълнителния директор на „Напоителни системи“ ЕАД Снежана Динева от януари 2021 г.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички