Спорт

Трето място за клуба по бадминтон „Георги Бенковски“ на Държавното във Варна

  25.10.2021 12:09             
Трето място за клуба по бадминтон „Георги Бенковски“ на Държавното във Варна

Бадминтон клуб „Георги Бенковски“ (Пазарджик) завоюва трето място на Държавното отборно първенство под 15 години за юноши и девойки, което се проведе във Варна. Клубът взе участие с девойки в следния състав: Елена Адова, Виктория Лукова и възпитанички на Спортно училище Цветелина Карагьозова и Стоянка Генова. На състезанието взеха участие седем отбора девойки.

Системата на провеждане бе две групи - едната група с три отбора, а другата с четири тима. Състезателките на „Георги Бенковски“ (Пазарджик) попаднаха в групата с четири отбора, като победиха с 4:1 Димитровград, 3:2 Разград и 0:5 Хасково. Първите два отбора от групата продължиха към полуфиналите, където обаче пазарджишкият тим отстъпи с 0:3 на домакините от Варна и така завоюваха трето място в крайното класиране. Ръководител на групата беше Анелия Димова, която е треньор в клуб “Георги Бенковски”.

“Като председател на клуба, благодаря на моята колежка за всеотдайната работа и постигнатия положителен резултат. Изказвам огромни благодарности към Георги Георгиев - директор на Спортно училище и Ренета Камберова – ръководител на спорта в Пазарджик, за осигуряването на тренировъчния процес в новооткритата спортната зала на Спортно училище”, коментира Димитрийка Димитрова от клуб „Георги Бенковски“.

 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички