Понеделник, 31 Яну 2022
 
Избори 2021

Мая Манолова: Корупцията и безобразията в местната власт ще бъдат фокус на следващата Комисия по ревизията

  29.10.2021 20:04             
Мая Манолова: Корупцията и безобразията в местната власт ще бъдат фокус на следващата Комисия по ревизията

В следващата Комисия по ревизията ще има специален фокус върху безобразията и корупцията в местната власт. Ще настояваме извършителите да понесат своята отговорност. Хората искат да знаят къде изтичат парите им и защо инфраструктурата и животът им не се подобряват въпреки отделените десетки милиони левове за това.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ и водач на листата в Пазарджик Мая Манолова на среща с граждани в Септември.

Хората в Септември са притеснени, че в икономическа криза и инфлация на обществено обсъждане е подложено увеличаване на данъците. Причината е, че с 1 млн. лв. по-скъпо ще бъде сметопочистването и сметоизвозването в Септември, допълни Манолова.

Хората твърдят, че таксата смет в Септември ще стане по-висока от таксата смет в столичен квартал за аналогичен имот.

В условията на инфлация и поскъпване на живота, нашият съвет към общинските съвети е да се въздържат от повишаване на данъците. Това ще удари най-тежко гражданите. От 1 януари токът, водата и природният газ ще поскъпнат и за тях. В комбинация с по-високи данъци бюджетите на домакинствата ще бъдат ударени сериозно, каза още Манолова.

Жителите на Септември споделиха и недоволството си от недовършената отсечка Звъничево-Ханчето, която е връзката с областния град.

Хората са убедени, че започването на строителството там е било с чисто предизборни цели преди предишните избори. Това трябваше да бъде завършено до края на юни, но не е завършено и създава огромно недоволство. Протестите имат своите легитимни основания. Апелът ми е всичко, което е започнато да бъде довършено, защото неудобствата за хората са прекалено големи и са несъизмерими с ползите на политиците от краткосрочни дивиденти преди парламентарни избори, категорична бе Манолова.

Тя посочи, че хората сигнализират и за разрастване на кариерата във Ветрен дол. Ние ще проверим този казус. Противопоставяме се срещу всеки опит за унищожаване на природата в България. Ние сме на страната на гражданите, които не са съгласни фирми, които са близки до управляващите, да се възползват от природните дадености на България и да печелят от унищожаване на българската природа, каза Манолова.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички