Четвъртък, 03 Фев 2022
 
Избори 2021

Позиция на Мая Манолова: Законът да важи еднакво за всички!

  31.10.2021 07:20             
Позиция на Мая Манолова: Законът да важи еднакво за всички!

Ще се окаже ли безнаказан кметът на Пазарджик? Ще има ли реципрочна на нарушението му санкция и ще важи ли законът и за него? Това се питат хората в Пазарджик, след като казусът с отнемането на книжката му стана национална новина. Колелото се завъртя! А ще спре ли, опряно във властта, връзките и политическия чадър?

Снощи стана ясно, че кметът на Пазарджик - г-н Тодор Попов, е ОТКАЗАЛ да му бъде направена проба с дрегер за наличие на алкохол и наркотици в кръвта, докато е бил зад волана на автомобила си. Новината е потвърдена официално с името на градоначалника на Пазарджик. Той управлява четвърти мандат. години!

Питам за политическия чадър и тези, които са на завет под него, защото името на този кмет хората в Пазарджик свързват и с Делян Пеевски, и с ДПС, и с джипа, в който Бойко Борисов го возеше, и с имотните скандали.

Хората очакват истината и справедливост. И законът да важи еднакво за всички. Да видим!

Само можем да предлолагаме какъв е мотивът на кмета Попов да откаже пробите. Надявам се, че както полицаите са си свършили добре работата, за което ги адмирирам, законът да се спази. По пътищата на страната загиват по над 600 души годишно, голяма част заради водачи, злоупотребили с алкохол и наркотици. И в тази война хората очакват водачите им, избраните от тях, да са за пример.

Кмет или не, не се качвай зад волана пил! Не е въпрос само на писан закон, но и на морал.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички