Избори 2021

Стоян Таслаков: България има само два избора - Възраждане или робство

  11.11.2021 13:48             
Стоян Таслаков: България има само два избора - Възраждане или робство

Изборите в неделя се очертават като съдбоносни за страната. Много хора отивайки до урните, нямат представа за какво точно гласуват. Те виждат едни лица, добре изглеждащи, представени по медиите, отразени в статистики. Гласуват за този, който в момента им се е сторил симпатичен, но зад всяко лице и партия стоят политики, стоят интереси. Политики, които само чакат да бъдат прокарани. Истината е че пред страната стоят само два избора.

Единият е страшен, но трябва да сте наясно, че ще се случи. След като въведоха зеления сертификат, постепенно ще започнат да затягат примката. Временно ще допуснат хората с антитела да изкарват сертификати, но само за няколко месеца. После ще бъдат принудени да се ваксинират. Следва ограничаването на достъпа до всички обществени сгради, включително хранителни магазини и фризьорски салони. (В Гърция е така). Ще отпадне възможността да се правят тестове и зеления сертификат ще е единствен вариант за достъп до обществения живот. Точно това стана в момента в Австрия. След като принудят по-голямата част от населението да се ваксинира, защото няма да има право на работа и дори лекарска помощ, ще започнат с децата. В Канада ваксинират деца от 5 до 12 годишна възраст, и ако родителите откажат, социалните ги извеждат насила. Това ще се случи ако на изборите българите изберат, някоя от външно управляваните партии. Те са много, всички разполагат с голямо финансиране и изпълняват нарежданията на чуждестранните си господари, ходят в чужди посолства, за да получават наставления какви политики да провеждат в Родината ни.

Другият вариант е да изберат ПП „Възраждане“ с бюлетина номер 5 и зелените сертификати да отпаднат веднага, както и последващия план за действие върху нашия народ. Ние не желаем собствената ни страна да се превърне в концлагер, нито да експериментират с децата ни. Ще се борим за устоите на демокрацията, който са сериозно напукани в момента.

В неделя граждани от Пазарджик направихме протест и автошествие против дискриминационния зелен сертификат.

Ще има още протести, но нека е ясно-решенията се взимат в парламента.

Ако „Възраждане“ не е там, Бог да пази България.

Стоян ТАСЛАКОВ

Водач на листата на кадидатите на ПП „Възраждане“ в 13 МИР Пазарджишки

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички