Избори 2021

Маргарита Иванова, БСП: Време е за духовната консолидация на българите!

  11.11.2021 16:27             
Маргарита Иванова, БСП: Време е за духовната консолидация на българите!

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели и колеги!

Отново ще избираме – какво да бъде управлението на държавата и съдбата на страната ни!

На фона на политическата, здравната, икономическата криза, духовността и културата, останаха в страни, пренебрегнати и забравени. А те са стратегическа инвестиция за нашата България. Те създават българи и възпитават децата ни - чрез първата играчка, книга, облекло, детски театър… За съжаление, губим естетическата идентичност на българина, градена векове от предци и традиции. Политиката и управлението са длъжник на културата. Неолибералният модел на управление на държавата доведе до ценностната дезориентация на обществото. Държавата се самоотстрани от  процесите, които се развиват в българската култура. Загубиха се духовните ориентири, което доведе до преобладаване на материалните ценности, комерсиализация на изкуството, деформация на естетическите вкусове в подрастващото поколение. В тези условия назрява задачата за естетическото възпитание на новите поколения български деца.

Необходима е промяна! Да върнем културата на пиедестала, от който я свали преходът. Да се осъвремени законодателната рамка в областта на културата, използвайки добрите практики от другите страни. Време е за духовната консолидацията на българите. Опазване и развитие на културните и художествени ценности и историческото наследство.

Достъпът до Култура за всеки млад човек трябва да е във фокуса на държавата. Приобщаването на децата към българската култура, към културното наследство на народа ни, възпитава уважение и гордост към страната, в която живее и към родолюбие. Това просвещава, дава ценностна система, укрепва и развива българската духовност!

Гласът за  "БСП за България" е ключът към нашия по-смислен и пълноценен живот, за справедливо заплащане на труда на всеки и достоен живот в Родината ни!

Имате възможност да гласувате за мен преференциално в листата на 13-ти МИР - Област Пазарджик, като отбележите номер 33 в бюлетината и преференция 103.

Платена публикация

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички