Спорт

Община Пазарджик награди още шампиони!

  19.11.2021 17:07             
Община Пазарджик награди още шампиони!

Тодор Попов: Следваме пътя да бъдем най-добрите в България

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов и председателят на "Младежки спортен клуб Пазарджик спортува" Ренета Камберова отличиха и наградиха поредните спортисти заради постигнати високи резултати и класирания. По традиция събитието е по направление „Месечно награждаване за спортни отличия“, което е част от „Граждански импулс“.

Този път част от събитието бе и награждаване на СК „Кодокан“, чийто състезатели завоюваха 7 медала на Държавното първенство по самбо в Панагюрище. Наградата получи председателят на клуба Георги Георгиев.

Любопитното бе, че не само кметът Тодор Попов раздаде грамоти и награди на заслужили спортисти. Този път председателят на клуба по борба Георги Средков връчи специални плакети на Тодор Попов, Ренета Камберова и Георги Георгиев в знак на благодарност и признание за развитието на борбата в Пазарджик. Клубът по борба е сравнително един от най-новите в града – на малко повече от две години, но с усърдна работа на треньорите и помощта на Община Пазарджик вече има повече от добри резултати.

„Георги Средков се оказа много креативно момче. Благодаря му, че дава сърце и душа за борбата в нашия град. Той е позитивен и лъчезарен човек и когато си такъв, правиш добри и полезни неща. Затова ние ще продължим да помагаме“, каза кметът Тодор Попов.

„Нека да имат още малко търпение – внесохме проекта за залата и се надявам до края на януари да приключи одобрението на самия проект. А напролет догодина да сме готови да стартираме дългоочаквания ремонт на зала „Хебър“, който включва реновиране и на залите по борба и бокс. За да може спортистите да имат условията, които заслужават. Това остана единствената зала, която трябва да ремонтираме. Така ще имаме тренировъчна база за всички видове спортове. Когато имаш залите и условията, желанието на треньорите, както и разбирането на родителите в нашия град – техните деца да спортуват, тогава нещата се получават. Убеден съм, че след две-три години ще бъдем там, където ни е мястото – най-добрите в България. И стъпка по стъпка вървим към нея“, допълни още градоначалникът.

Ето и списък с наградените:

Анастасия Бончева – "Модел – Яхт клуб"

Вероника Кьосева - „СК Спартак – Пазарджик 2014“

Шико Атанасов - „СК Спартак – Пазарджик 2014“

Спортен клуб „Кодокан 2008 Пазарджик“ - За високи спортни постижения

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички