Четвъртък, 03 Мар 2022
 
Пазарджик

Младо семейство направи дарение за Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик

  01.12.2021 10:36             
Младо семейство направи дарение за Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик

Младо семейство от Велинград направи дарение за Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик. Дарителите пожелаха дарената от тях сума от 450 лв. да бъде използвана за закупуването на завивки за бебенцата, за които се полагат грижи в отделението.

27-годишната Нушка и 32-годишният Баръш Махмудови от Велинград сключват граждански брак на 24 юли. В деня на тяхната сватба двамата си обещават в следващите месеци да направят няколко дарения с част от парите, които получават от своите гости на сватбеното тържество.

„Баръш е готвач и много обича работата си. Аз съм хлебар, пекар и сладкар. Ние обичаме храната и мислим, че е изкуство. С нея не само храниш тялото на човек, но ако е поднесена красиво и с любов, храниш и душата. Родители сме на четиригодишно момченце, което искаме да научим да обича хората и живота. Ние сме вярващи хора. Вярваме,че Бог помага на другите чрез нас и на нас чрез другите“, споделя Нушка Махмудова. А за 1 декември, когато е рождения ден на тяхното момченце, правят дарение на МБАЛ-Пазарджик.

„Избрахме тази болница,защото помага на много хора. Решихме да дарим за най-малките, защото са най-беззащитни и носят най-големи сърца“, обясни дарителката Нушка Махмудова.

„Сърдечни благодарности на семейство Махмудови за направеното дарение, казват от болницата. Честит рожден ден на детето им. Пожелаваме им да са здрави, да продължават да правят добрини и да се радват на много семейно щастие!“

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички