Четвъртък, 10 Мар 2022
 
Пазарджик

Поздрав на БЧК-Пазарджик към доброволците

  01.12.2021 15:52             
Поздрав на БЧК-Пазарджик към доброволците

Уважаеми доброволци,

Уважаеми колеги,

През 2021 г. страната продължава да се намира в сложна социално икономическа и политическа обстановка, определяща качеството на живот на българина. Към това, обаче трябва да прибавим нарастващото безпокойство и тревожност, свързани с пандемичното  разпространение на Covid – 19.

Въпреки всичко това, доброволците не останаха безучастни към хора изпаднали в нужда. Те знаят, че протегнатата на време ръка може да променя съдби и да спасява живот.

Използваме празничната дата за Червения кръст,  5 декември – Международен ден на доброволеца, да ви благодарим и отдадем заслужено признание на всички  доброволци, които подкрепиха през годината хората, имащи нужда от помощ и  съчувствие в тежък за тях момент.  Пренебрегвайки своето лично спокойствие и безопасност, вие застанахте в предните редици за подкрепа на уязвимите си съграждани по време на пандемията.

Вашият труд е съществен фактор за разширяване на мрежата от съмишленици, на които организацията може да разчита в кризисни ситуации.

Специално искам да изразя своята и на ръководството на БЧК  благодарност към младите хора, защото те са потенциал не само на организацията, а най-вече на България с придобитите знания и подготовка.

От името на БЧК – Пазарджик, пожелавам на всички много здраве, спокойно и щастливо посрещане на Коледните и Новогодишни празници.

Председател на БЧК – Пазарджик

Димитър ПЕТКОВ


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички