Други

Униформени следят за нормалното протичане на студентския празник

  07.12.2021 11:33             
Униформени следят за нормалното протичане на студентския празник

Предстои провеждането на Студентския празник - 8 декември. Служителите от Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик традиционно предприемат мерки за нормалното и спокойното му протичане.

През ноември инспекторите от звената „Държавен противопожарен контрол” са извършили проверки на хижи, хотели, , къщи за гости, ресторанти и други питейни и увеселителни заведения, в които ще празнуват студентите. По време на инспекциите на територията на курортните комплекси във Велинград, „Свети Константин”, „Цигов Чарк” и Юндола, в градовете Пазарджик, Панагюрище, Стрелча, Белово в селата Равногор, Варвара и Семчиново не са открити сериозни нарушения на изискванията за пожарна безопасност.

Служителите на районните управления в региона ще следят и за спазване на въведените противоепидемични мерки.

От 6 декември се провежда полицейска акция и в тази връзка по основните пътни артерии има засилено присъствие на екипи от „Пътна полиция” и „Охранителна полиция”. Предвидени са внезапни и чести проверки на водачите за шофиране след употреба на алкохол, наркотични или упойващи вещества, правоспособност и техническата изправност на МПС.

И през тази година в мероприятията за осигуряване на обществен ред на територията на областта съвместно с автопатрулите от местните полицейски управления ще се включат и шест мобилни екипа от Зоналното жандармерийско управление в Пловдив.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички