Пазарджик

Брейкърът Венци: Догодина сме в Топ 32 на Световното

  14.12.2021 07:49             
Брейкърът Венци: Догодина сме в Топ 32 на Световното

ПАЗАРДЖИК. Догодина сме в Топ 32 на Световното, обеща пред „Знаме” Венци. Вече писахме, че кметът на общината Тодор Попов се срещна с брейкърите от „Безименните”, за да връчи лично на Венцислав Йорданов и Иван Николов културни чекове от програмата на Община Пазарджик „Граждански импулс” за успехите им в брейка и представянето на Световното първенство във Франция. Ето какво сподели 23-годишният Венци пред наша репортерка:

„Представихме се много добре като за първи път. Разбира се, може и повече, но имаше няколко непредвидени ситуации, които малко или много повлияха за развитието на нещата. Аз станах 42-ри, а Никола - другото момче, се класира 62-ри. При жените пък сме 67-и. Състезанието продължи повече от 12 часа.

За нас беше голяма чест да отидем там и аз съм сигурен, че другата година ще влезем в Топ 32, за да се борим за златото, понеже вече ще бъдем подготвени и ще знаем какво да очакваме, каза още Венци. В България през 2022 година ще има квалификация за другото световно, което не е към определена федерация. Ще опитам да взема участие и в него и отново да представя България на RedBull BC One. Като цяло след това преживяване се връщаме по залите по-заредени и надъхани да тренираме и да ставаме все по-добри. Доста държави бяха впечатлени и направихме редица запознанства, които ще бъдат от полза за в бъдеще” - заключи младият мъж.

Мария ДЪБОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички