Други

Панагюрка е ”Студент на годината” на Община Бургас за 2021-а

  20.12.2021 16:43             
Панагюрка е ”Студент на годината” на Община Бургас за 2021-а

БУРГАС. Панагюрката Габриела Карабойчева получи първия приз на Община Бургас за отлични успехи в обучението – „Студент на годината“ за 2021 г. Наградата е част от общинската програма „Успешни студенти“ и се връчва на студент, който се обучава в един от трите висши учебни заведения в Бургас. Габриела е третокурсничка в специалност „Медицина“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

„Решихме да връчим тези награди, защото ценим усилията на студентите и искаме да вдъхнем още по-голяма мотивация в тях, за да бъдат пример за всички останали. Идеята ни е с всяка изминала година инициативата да увеличава своя мащаб и това да мотивира останалите да подобряват своите успехи, не само в университета, но и в сферата на изкуството, спорта и науката“, сподели кметът Димитър Николов, преди да връчи приза на Габриела Карабойчева. „Благодаря на всички, които са оценили моя труд, успеха и участията ми в различни проекти и инициативи“, заяви „Студент на годината“ за 2021 г. - Габриела Карабойчева. На връчването на наградата в залата на Община Бургас присъстваха още председателят на Общински съвет - Бургас проф. Севдалина Турманова, началникът на РУО – Бургас инж. Виолета Илиева, зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева и всички девет студенти – по трима от всеки от трите университета в Бургас - Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургаски свободен университет и Националната художествена академия – филиал Бургас. Те бяха номинирани от ръководствата на висшите учебни заведения, които се обучават тази година при тях.

Отличената за студент на годината Габриела Карабойчева е родом от Панагюрище и има 20 грамоти и награди за постигнати успехи в обучението, в спорта, танцовото изкуство, редица престижни конкурси и научни форуми, сред които са участие в Научен форум 2021 година с презентация „Ендометриален карцином“, Удостоверение за резултат от тест и практически задачи: 82 % № 1272 – 2016 година от Министерството на образованието и науката за Национално онлайн оценяване на дигитални компетентности и др.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички