Регионът

В Белово е първото страната младежко доброволно формирование в помощ на Пожарната

  22.02.2022 13:02             
В Белово е първото страната младежко доброволно формирование в помощ на Пожарната

Първото в страната младежко доброволно формирование в помощ на огнеборците е сформирано в община-Белово. То е част от структурата на Доброволното формирование в града.

Официалната церемония по откриването се проведе в сградата на СУ „Александър Иванов – Чапай” в Белово. Събитието бе открито от кмета на общината Костадин Варев, а на него присъстваха главен инспектор Ралица Тодорова – началник на сектор „Доброволни формирования” в ГДПБЗН, д-р Ясен Цветков – председател на Националната асоциация на доброволците в Република България, главен инспектор Милен Дръндаров – началник на сектор в РДПБЗН-Пазарджик, главен инспектор Красимир Писков- началник на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Белово, ръководителите на доброволното формирование в Белово Стелиян Хараланов и Станислав Танев.

Младите доброволци са на възраст между 16 и 18 години и са възпитаници на училището. Присъстващите гости поздравиха младежите с решението им да влязат в доброволчеството, като им пожелаха успехи, дръзновение и успешно изпълнени задачи. Учениците получиха и първите си екипи, като им предстои да преминат първоначално обучение в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Белово.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички