Крими

Полицейският бюлетин на 23 февруари 2022 г.

  23.02.2022 11:59             
Полицейският бюлетин на 23 февруари 2022 г.

Почерпена с алкохол шофьорка катастрофира снощи на пътя между Пазарджик и Ветрен. Сигнал за случилото се е подаден малко преди 20.00ч. в РУ-Септември. Към мястото незабавно бил изпратен дежурен полицейски автопатрул, който установил, че инцидента е в близост до разклона за беловското село Мененкьово. 53-годишна жена от Пазарджик, който била зад волана на лек автомобил „Шевролет“ загубила управление над автомобила. Той напуснал пътното платно и се озовал в канавката. За радост жената не била сериозно пострадала. Униформените и направили алкотест, при който дрегерът отчел 1.54 промила. Дамата е задържана в ареста на РУ-Септември, а по случая е образувано бързо производство.

Извършител на вандалска проява е установен от пазарджишки криминалисти. В средата на януари в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 31-годишна жена. В промишлената зона на областния град неизвестен срязал една от гумите на личния и автомобил. С разследването се заели служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. След почти едномесечно разследване органите на реда установили, че автор на посегателството е 35-годишен пазарджиклия. Спрямо него се води досъдебно производство.

Преписка е образувана спрямо жителка на областния град, опитала се да се сдобие със свидетелство за управление на МПС с помощта на неистински документ. В хода на извършено разследване служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик установили, че през ноември миналата година 35-годишна жителка на областния град отишла в сектор „Пътна полиция“. Там тя подала заявление за издаване на свидетелство за управление на МПС, като за целта представила и диплома за завършено средно образование. Полицаите обаче установили, че приложеният официален документ е неистински. Спрямо младата жена е образувана преписка, която ще бъде изпратена в Районната прокуратура в Пазарджик.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички