Понеделник, 27 Юни 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 1 март 2022 г.

  01.03.2022 12:58             
Полицейският бюлетин на 1 март 2022 г.

Апаш извършил кражба на зимнина е установен и задържан от служители на РУ-Пещера. В полицейското управление в родопския град бил получен сигнал от 60-годишна жителка на Брацигово. Жената съобщила, че неизвестен е проникнал в къщата и , след което извършил кражба на буркани с месо. Служители на полицейското управление предприели разследване и скоро заловили извършителя. Оказало се, че той е 35-годишен жител на Брацигово, а у него били намерени откраднатите буркани. По случая е образувана преписка. 

 

Шофьор управляващ возилото си под въздействие на наркотици е задържан от пещерски полицаи. Вчера на кръстовище в града автопатрул извършил проверка на „Фолксваген“, управляван от 29-годишен пещерец. Последвали проби с дрегер за употреба на алкохол и наркотици. Уредът реагирал положително за употреба на амфетамини. Водачът е задържан в ареста, а по случая е образувано бързо производство.

 

Мъж е задържан заради нарушаване на мярка по Закона за защита от домашното насилие. В РУ-Пещера се получил сигнал от 55-годишна жителка на брациговското село Козарско. Жената се оплакала, че бившият и съпруг е отишъл на мястото, където живее и започнал да я тормози и притеснява. Незабавно за случилото се била извършена проверка от служители на РУ-Пещера и участъка в Брацигово. Оказало се, че 60-годишният пещерец е нарушил заповед за защита от домашно насилие издадена от Районния съд в Пещера. Той е задържан в ареста, а спрямо него е образувана преписка, която е докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.      

 

Пешеходка е пострадала при пътен инцидент в центъра на Пазарджик. 44-годишен жител на пазарджишкото село Ивайло предприел маневра на заден ход с микробус „Фиат“. Така мъжът блъснал намиращата се зад возилото 63-годишна пешеходка от село Крали Марко. В резултат на удара пострадалата е настанена в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на рамото, но без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик          

          

          

          

           


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички