Пазарджик

Работят денонощно по спортна зала ”Иван Симеонов” в Зоната

  02.03.2022 07:52             
Работят денонощно по спортна зала ”Иван Симеонов” в Зоната

ПАЗАРДЖИК. Денонощна работа върви по изпълнението на спортна зала „Иван Симеонов” в Зоната на здравето. Изпълнителите от смолянската фирма „Томов трейд” наваксват забавянето, което се дължи на поскъпналите строителни материали и консумативи и съответно закъснелите доставки. Работниците са оптимисти, че на Тодоровден се очаква рязането на лентата на спортното съоръжение, което носи името на председателя на Общинския работнически спортен клуб и почетен гражданин на Пазарджик. След това практическата експлоатация на залата зависи от приключването административните процедури.

„Работим и през нощта – изпробваме електрическата система. Километри кабели сме вложили в обекта”, коментират работници. И поясняват, че за удължаване на колоните са използвани здрави „шапки”, така нивото на покрива е повдигнато с около 4 метра – а по този начин залата е още по-просторна. Предвидени са съблекални, трибуни в двете по-тесни части на залата, която има два различни входа. На втория етаж ще е залата за обучение, а на първия ще има фитнес със сауна за релакс и възстановяване, както и лекарски кабинет, зала за почивка, офиси на треньорите.

Пред залата е предвидено догодина да бъде изграден още един паркинг с оглед очакванията за повече автомобили там, а през 2023 г е планирана реновация и на Градския плаж, с което ще завърши изграждането на спортния комплекс.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички